2016. godina >>>  

Zimska škola Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta


Sljeme

Od 15.01. do 17.01.2016.


Proteklog vikenda završila je Zimska škola koja se održala na Sljemenu, a namjenjena je polaznicima Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Nazočne je pozdravio Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer. Zimskoj školi prisustvovali su i polaznici sestrinske Političke akademije Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Deveta generacija polaznika Političke akademije tijekom trodnevne radionice imala je predavanja o izazovima mladih generacija, vrijednostima, sredstvima i ciljevima u politici, demokršćanskim vrijednostima u politici, suvremenim kontroverzama te mnogim drugim temama. Sastavni dio programa bile su i radionice u kojima su polaznici upoznavali tehnike političke komunikacije i vježbe javnog nastupa. Polaznici su ujedno uspješno izdali i 17. broj Akademičara čija je glavna urednica bila Marija Kušmiš. Predavači su prenosili polaznicima recentna znanja i vještine te su poticali diskusiju s polaznicima koja je bila nadopunjena primjerima iz prakse.

Zimska škola, kao i uostalom cijeli program Političke akademije, organiziran je u suradnji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i njemačke Zaklade Konrad Adenauer.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.