Najave

21.
veljača
2020.

1. modul projekta "Menadžment lokalne uprave"

Mjesto: Domitrovec, Općina Vidovec

 

Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim organizacijama HDZ-a Varaždinske i Međimurske županije organiziraju 1. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" za gradonačelnike, načelnike općina, zamjenike gradonačelnika i načelnika općina, pročelnike te predsjednike Gradskih i Općinskih odbora Varaždinske i Međimurske županije u Domitrovcu, Općina Vidovec, 21. veljače 2020.

22.
veljača
2020.

2. modul projekta "Menadžment lokalne uprave"

Mjesto: Domitrovec, Općina Vidovec

 

Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim organizacijama HDZ-a Varaždinske i Međimurske županije organiziraju 2. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" za gradonačelnike, načelnike općina, zamjenike gradonačelnika i načelnika općina, pročelnike te predsjednike Gradskih i Općinskih odbora Varaždinske i Međimurske županije u Domitrovcu, Općina Vidovec, 22. veljače 2020.

28.
veljača
2020.

3. modul projekta "Menadžment lokalne uprave"

Mjesto: Čakovec

 

Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim organizacijama HDZ-a Varaždinske i Međimurske županije organiziraju 3. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" za gradonačelnike, načelnike općina, zamjenike gradonačelnika i načelnika općina, pročelnike te predsjednike Gradskih i Općinskih odbora Varaždinske i Međimurske županije u Čakovcu, 28. veljače 2020.

29.
veljača
2020.

4. modul projekta "Menadžment lokalne uprave"

Mjesto: Čakovec

 

Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim organizacijama HDZ-a Varaždinske i Međimurske županije organiziraju 4. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" za gradonačelnike, načelnike općina, zamjenike gradonačelnika i načelnika općina, pročelnike te predsjednike Gradskih i Općinskih odbora Varaždinske i Međimurske županije u Čakovcu, 29. veljače 2020.
03.
ožujak
2020.

Studijsko putovanje alumnista Političke akademije ZHDZ u Bruxelles

Mjesto: Bruxelles

Od 03.03.2020. do 04.03.2020.

Ured eurozastupnika Karla Resslera u Bruxellesu u suradnji sa Zakladom hrvatskog državnog zavjeta organiziraju Studijsko putovanje alumnista Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, 03.-04. ožujka 2020. u Bruxellesu.

03.
ožujak
2020.

Konferencija "Budućnost demokršćanstva u Europi"

Mjesto: Bruxelles, Europski parlament

 

07.
ožujak
2020.

5. modul projekta "Menadžment lokalne uprave"

Mjesto: Domitrovec, Općina Vidovec

 

Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim organizacijama HDZ-a Varaždinske i Međimurske županije organiziraju 5. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" za gradonačelnike, načelnike općina, zamjenike gradonačelnika i načelnika općina, pročelnike te predsjednike Gradskih i Općinskih odbora Varaždinske i Međimurske županije u Domitrovcu, Općina Vidovec, 07. ožujka 2020.