2016. godina >>>  

Početak projekta: Žene u politici i društvu


Donja Stubica

Od 14.04. do 16.04.2016.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Konrad Adenauer u sklopu trećeg po redu dvogodišnjeg projekta „Žene u politici i društvu 3“ organizirale su prvi modul u Donjoj Stubici.

Nazočne su u ime organizatora pozravili Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, dr. Michael Lange, voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenauer – Zagreb i Sanja Putica, predsjednica Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice Katarina Zrinski.

Ovom prigodom su dodjeljena uvjerenja polaznicama druge generacije projekta Žene u politici i društvu. Mirjana Pogačić i Marija Kušmiš, polaznice prve i druge generacije projekta Žene u politici i društvu prenijele su svoja iskustva novim polaznicama te su naglasile da im je ovaj projekt pomogao u osobnom i političkom razvoju.

Ovime je započet već treći dvogodišnji projekt edukacije aktivnih žena u politici koje su delegirane od strane županijskih odbora HDZ-a.

Neke od obrađivanih tema su: Demokršćanske vrijednosti u politici i društvu danas, Žene u medijima, Osnove političkog djelovanja, Upravljanje ljudskim potencijalima i Uvjerljivo prezentiranje političkih sadržaja.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.