2016. godina >>>  

STUDIJSKO PUTOVANJE U BRUXELLES


Bruxelles

Od 25.04. do 27.04.2016.


Alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta boravili su od 25. do 27. travnja 2016. na studijskom putovanju u Bruxellesu, u zajedničkoj organizaciji ureda eurozastupnice Dubravke Šuice i ZHDZ-a.

Polaznici su posjetili Europski parlament i sudjelovali su na Konferenciji „Croatian Maritime Heritage – Partrimony for the Future“ u organizaciji ureda zastupnice Dubravke Šuice. U obilasku Europskog parlamenta, polaznici su se družili sa zastupnicom Dubravkom Šuicom i ostalim članovima EPP/HDZ delegacije.

U turističkom obilasku Bruxellesa, polaznici su vidjeli brojne znamenitosti modernog Bruxellesa: Atomium, konstrukcija koja je postala simbolom grada, Europsku četvrt, Grand Place, Gradsku vijećnicu te Manneken Pis.

Polaznike su predvodili Pavao Pocrnja, savjetnik gospođe Dubravke Šuice i Željana Radić iz Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.
Organizacijom putovanja studijskog tipa, Zaklada hrvatskog državnog zavjeta nastavlja s produbljivanjem prijateljskih odnosa Alumni kluba i ureda eurozastupnika.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.