2013. godina >>>  

ZAVRŠILA ZIMSKA ŠKOLA POLITIČKE AKADEMIJE


Zagreb

Od 11.01. do 13.01.2013.


ZAGREB / SLJEME, 11. – 13. siječnja – Tradicionalnom Zimskom školom završila je nastava na zimskom semestru Političke akademije ZHDZ-a.

U ime predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka, Zimsku školu otvorila je Dubravka Šuica, potpredsjednica i predsjednica Odbora za vanjsku politiku HDZ-a te organizatori Srećko Prusina, ravnatelj ZHDZ-a i dr. Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku.

Šesta generacija od 40 polaznika tijekom trodnevne radionice imala je predavanja i vježbe iz područja socijalno tržišnog gospodarstva, političke komunikacije, marketinga, odnosa s javnošću, etike u politici i demokršćanskih vrijednosti u politici. Sastavni dio bile su i radionice odnosno vježbe javnog nastupa i panel diskusije.

U uvodnom dijelu sudjelovali su akademik Željko Reiner, potpredsjednik Hrvatskog sabora i saborski zastupnici HDZ-a Domagoj Ivan Milošević i Ante Babić te međunarodni tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier.

Inozemni i domaći predavači prenosili su polaznicima recentna znanja i vještine te su poticali diskusiju s polaznicima koja je bila nadopunjena primjerima iz prakse.

Zimska škola, kao i uostalom cijeli program Političke akademije, organiziran je u suradnji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i njemačke Zaklade Konrad Adenauer.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.