2013. godina >>>  

KARAMARKO DODIJELIO UVJERENJA POLAZNICIMA ŠESTE GENERACIJE POLITIČKE AKADEMIJE


Zagreb

17.06.2013.


ZAGREB, 17. LIPNJA – Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, prigodno je dodijelio uvjerenja o završenom programu Političke akademije šestoj generaciji polaznika. Prigodna dodjela održala se u okviru obilježavanja 24. obljetnice osnutka HDZ-a u prostorima NK Jarun, a uvjerenja je primilo ukupno 27 polaznica i polaznika ovog programa cjeloživotnog obrazovanja.

Predsjednik Karamarko se u svom pozdravnom govoru prisjetio osnivačke skupštine HDZ-a, koja je tada od strane vlasti bila zabranjena, istaknuvši zahvalnost svim osnivačima kojima je na čelu bio najveći Hrvat 20. stoljeća dr. Franjo Tuđman.
Istaknuo je povijesnu zaslugu HDZ-a i njegova prvog predsjednika dr. Tuđmana.
"Sve što je trebalo, HDZ je pod vodstvom dr. Franje Tuđmana i obavio", kazao je.

Polaznike su pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj ZHDZ-a, dr.sc. Michael Lange, direktor ureda Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku, u ime predavača doc.dr.sc. Ivan Tanta te u ime polaznika, Paulina Karač koja se zahvalila vodstvu Zaklade i predavačima na uloženom trudu i znanju.
Michael Lange je naglasio: „Pred sobom vidim da su svi naši napori vrijedili truda. Nadamo se da ćete svoja novostečena znanja i svoje sposobnosti sada staviti na raspolaganje ovoj stranci odnosno ovoj zemlji i na taj način opravdati povjerenje koje Vam je dano.

Srećko Prusina tom je prilikom iznio: „Ovo su ovdje mladi ljudi s velikim entuzijazmom, strpljivi, vrijedni, puni ljubavi prema domovini i HDZ-u, spremni dati svoj doprinos za boljitak hrvatskog društva. Oni su naša budućnost.“

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.