2013. godina >>>  

KARAMARKO PRIMIO ŠEFA ODJELA ZA MEĐUNARODNU SURADNJU KAS-a WAHLERSA


DOGOVORENO DODATNO INTENZIVIRANJE MEĐUNARODNE SURADNJE


Zagreb

12.09.2013.


ZAGREB, 12. rujna - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko primio je danas šefa Odjela za međunarodnu suradnju i zamjenika glavnog tajnika Zaklade Konrad Adenauer dr. Gerharda Wahlersa.

Karamarko i Wahlers tijekom jednosatnog susreta razmijenili su mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj i Njemačkoj te Europskoj uniji općenito.
Poseban naglasak su stavili na dosadašnju vrlo uspješnu suradnju HDZ-a i Zaklade hrvatskog državnog zavjeta sa Zakladom Konrad Adenauer, koja je u Hrvatskoj sa svojim uredom prisutna od 2001. godine. Dogovorili su se da će se ta suradnja dodatno intenzivirati i produbiti, jer HDZ posebnu pažnju poklanja svojim međunarodnim partnerima iz redova Europske pučke stranke, a pogotovo njemačkom CDU. Gotovo sve aktivnosti Zaklade hrvatskog državnog zavjeta odvijaju se u suradnji s međunarodnim partnerima, a najviše sa Zakladom Konrad Adenauer.

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim zajedničkim projektima zaklada te iznio prijedloge za koje je Wahlers izrazio veliko zanimanje.

Sastanku su nazočili i Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, dr. Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku, Ivo Ivančić iz Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Luka Đurić iz Zaklade Konrad Adenauer.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.