2013. godina >>>  

MINI KLAUZURA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE


Veliko Trgovišće

16.09.2013.


Razorne mjere Milanovićeve Vlade ne mogu pokrenuti gospodarski oporavak. Oni jedino iz dana u dan traže nove alibije i nove krivce za katastrofalno stanje u koje su nas sami doveli - poručio je Karamarko u motivacijskom govoru

- Ova se vlast urušava. Zato smo se i našli ovdje - da se pripremimo za preuzimanje vlasti. Počelo je odbrojavanje. Samo trebamo biti pametni, trebamo - kad dođe vrijeme - kvalitetno prezentirati programe koje smo već razradili, trebamo biti jedinstveni i snažni. Volja naroda je jasna, moramo biti spremni za taj trenutak - poručio je Tomislav Karamarko u motivacijskom govoru na početku HDZ-ove mini-klauzure u Velikom Trgovišću, u Spomen-školi dr. Franje Tuđmana.

U govoru je predsjednik HDZ-a naglasio i povijesnu ulogu dr. Tuđmana, koju mnogi nastoje osporiti, kao i Domovinskog rata. Na kojima se i temelji moderna, demokratska Hrvatska, a nipošto ne na naslijeđu totalitarnoga komunističkog sustava. U širokoj lepezi tema iznio je stajalište vodstva stranke o svim recentnim prijeporima: Vukovar, lex Perković, referendum o braku, neravnopravnost Hrvata u BiH, zdravstveni odgoj…

Kriza se produbljuje

Znatni dio izlaganja bio je, dakako, posvećen gospodarskoj katastrofi u koju nas je dovela nesposobna Kukuriku vlada:

- Razorne mjere i politika Milanovićeve Vlade ne mogu pokrenuti gospodarski oporavak, koji ionako neprestano prebacuju u neko buduće vrijeme. Dok se u drugim državama pojavljuju znakovi oporavka i društvenog optimizma, kod nas se kriza i dalje produbljuje i nema realnih naznaka njenog kraja. Dugotrajna kriza proizvodi depresiju i beznađe, a aktualni vlastodršci iz dana u dan za ovakvo stanje pronalaze uvijek nove alibije i nove krivce!

U nastavku klauzure saborski zastupnici Domagoj Ivan Milošević i Martina Dalić prezentirali su okupljenim HDZ-ovim dužnosnicima dio gospodarskih i fiskalnih mjera koje će stranka uvesti čim pobijedi na parlamentarnim izborima - redovitim ili, vjeruje se, prijevremenim.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.