2013. godina >>>  

UČINKOVITO UPRAVLJANJE GRADOM – PAMETAN GRAD


Split

Od 27.09. do 28.09.2013.


Prvim od pet modula pod nazivom „Učinkovito upravljanje gradom“ započeo je pilot projekt Menadžment lokalne uprave za Splitsko dalmatinsku županiju.
Projekt koji u suradnji provode Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Hanns Seidel namijenjen je načelnicima općina, gradonačelnicima, županu i njihovim zamjenicima.
Sudionike su na samom početku pozdravili Ante Mihanović, tajnik ŽO HDZ-a Splitsko dalmatinske županije, Aleksandra Markić Boban, voditeljica ureda Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu te Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta koji je tom prilikom rekao: „Ovim projektom nastojimo podići razinu općeg obrazovanja lokalnih dužnosnika kada je riječ o suvremenim znanjima i vještinama modernog političkog menadžmenta. Pozivam vas! Budite redoviti, budite proaktivni – novostečenim znanjem bit ćete za koplje ispred konkurencije i na dobrobit čitavoj zajednici.“
Na koncu prvog modula sudionicima i organizatorima je zahvalio Ante Sanader, predsjednik ŽO HDZ-a Splitsko dalmatinske županije koji je tom prilikom izložio namjeru i ciljeve seminara.

Najavljeni moduli:
2) 11.-12. listopada 2013. - Komunikacija s medijima i novi mediji

3) 25.-26. listopada 2013. - Razvoj kompetencija i učinkovito upravljanje ljudima i organizacijom

4) 8.-9. studenoga 2013. - Razvoj strategije i upravljanje izvorima financiranje (EU fondovi)

5) 15.-16. studenoga 2013. - Budžetiranje lokalne zajednice i strateško planiranje

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.