2013. godina >>>  

„Budžetiranje lokalne zajednice i strateško planiranje“


Split

Od 15.11. do 16.11.2013.


Posljednjim modulom „Budžetiranje lokalne zajednice i strateško planiranje“ završen je projekt za Splitsko dalmatinsku županiju pod nazivom Menadžment lokalne uprave.
Tom prigodom su polaznicima dodijeljena uvjerenja o završenom obrazovnom projektu koji se posljednjih tjedana održavao u Splitu, a bio je namijenjen načelnicima općina, gradonačelnicima, županu i njihovim zamjenicima. U ime ravnatelja Zaklade hrvatskog državnog zavjeta Srećka Prusine te Zaklade Hanns Seidel diplome je uručila Aleksandra Markić Boban, a u ime Hrvatske demokratske zajednice Ante Sanader.

Obrađivane teme na petom modulu bile su: promicanje lokalne zajednice kao prijateljskog okruženja za poduzetnike i investicije, analiziranje situacije, uključivanje dionika, vizioniranje i definiranje strategija, strateško i operativno planiranje te identifikacija i prezentacija projektnih ideja. Također su se obrađivale teme o izvorima financiranja i njegovo efikasno korištenje te kako potaknuti lokalnu i regionalnu samoupravu na razvoj zajednice.

Ovaj su projekt organizirale Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Hrvatskom demokratskom zajednicom Splitsko dalmatinske županije.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.