2016. godina >>>  

ODRŽANA LJETNA ŠKOLA POLITIČKE AKADEMIJE HDZ BIH


Čiovo

Od 18.06. do 20.06.2016.


Ljetna škola Političke akademije HDZ BIH održana je u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Zakladom hrvatskog državnog zavjeta a njome završava nastava petoj generaciji polaznika Političke akademije koji su tijekom 160 nastavnih sati stjecali znanja i vještine iz političkog menadžmenta.
Ljetnu školu otvorili su mr.sc. Lidija Bradara, ravnateljica Političke akademije HDZ BIH, Aleksandra Markić Boban, ravnateljica ureda u Zagrebu Zaklade Hanns Seidel te Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. Obrađivane teme predavanja i radionica bile su vezane za lokalnu razvojnu politiku. Prvoga dana Ljetne škole polaznicima je temu lokalne razvojne politike približio prof.dr. Zdenko Klepić s Ekonomskog instituta u Mostaru. Drugog i trećeg dana Ljetne škole, dr.sc. Bože Skoko, izvanredni profesor s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, prikazao je i uvježbavao s polaznicima načine osmišljavanja i kvalitetnog provođenja izbornih kampanja u oviru radionica „Planiranje i upravljanje kampanjama“ te „Upravljanje vlastitim identitetom i imidžem i njihov utjecaj na lokalnu razvojnu politiku“.
Na ljetnoj školi sudjelovali su, također, predstavnici i alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta Majda Burić, Ivana Milas, Dejan Iličić i Nina Kušen Tomljanović.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.