2012. godina >>>  

ZHDZ DOMAĆIN COOPERATION AND PLANNING SEMINARA CES-a


EUROPSKE DEMOKRŠĆANSKE I KONZERVATIVNE ZAKLADE O SURADNJI U NAREDNE 2 GODINE


Dubrovnik

Od 26.04. do 28.04.2012.


DUBROVNIK, 26. – 28. TRAVNJA – Cooperation and Planning Seminar održao se Dubrovniku u organizaciji Centra za europske studije (CES) , političke zaklade Europske pučke stranke (EPP), i uz domaćinstvo Zaklade hrvatskog državnog zavjeta (ZHDZ).

Na početku seminara, sudionike su pozdravili Tomi Huhtanen, direktor CES-a i Srećko Prusina, ravnatelj ZHDZ-a.

Tijekom trodnevnog međunarodnog seminara u Dubrovniku, čelnici europskih demokršćanskih i konzervativnih zaklada, članica CES-a, razgovarali su o suradnji u naredne 2 godine, pogotovo u pogledu priprema pred europske izbore koji se održavaju 2014. godine. Rad je bio podijeljen u više blokovoa, od kojih su se neki bavili nominiranjemzajedničkih važnih tema na europskoj razini i političkom analizom suparnika EPP-a, a drugi pripremama za europske izbore i definiranjem tema zajedničke suradnje.

Seminar je organiziran u Dubrovniku, pri čemu je ZHDZ na međunarodnom natječaju osvojio domaćinstvo te je tako suorganizirao ovaj skup s tridesetak direktora i njihovih zamjenika demokršćanskih i konzervativnih zaklada. Radi se o prvom skupu ovakve vrste organiziranom od strane CES-a.

Svi predstavnici europskih zaklada izrazili su punu potporu Hrvatskoj, HDZ-u i ZHDZ-u u pogledu intenziviranja buduće suradnje.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.