2012. godina >>>  

SEMINAR „MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE I ENERGETSKA UČINKOVITOST ZA GRADOVE I OPĆINE“


Split

22.05.2012.


Zaklada Hanns Seidel i Zaklada hrvatskog državnog zavjeta organizirale su seminar pod nazivom: Mogućnosti korištenja obnovljivih izvora energije i energetska učinkovitost za gradove i općine. Seminar se održao u sklopu konferencije: „Obnovljivi izvori energije, nove tehnologije – izazovi za 21. stoljeće“, koju su zajednički organizirali Veleposlanstvo Savezne Republike Njemačke i Splitsko-dalmatinska županija.

Sudionike su pozdravili njemački veleposlanik u Hrvatskoj dr. Bernd Ficher, splitsko-dalmatinski župan dr. Ante Sanader, regionalni direktor Zaklade Hanns Seidel za Hrvatsku Ulrich Kleppmann i u ime ZHDZ-a Kristijan Sedak.

Obnovljivi izvori energije predstavljaju vrlo aktualnu temu, ne samo u Hrvatskoj, već i u Europskoj uniji u kojoj u korištenju takvih izvora energije prednjači Njemačka. Zaklade Hanns Seidel i Hrvatskog državnog zavjeta organizirale su ovaj seminar namijenjen alumnijima Političke akademije ZHDZ-a, dužnosnicima lokalne uprave i predstavnicima šire društvene zajednice, kako bi se upoznali s recentnim spoznajama iz tog područja.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.