2012. godina >>>  

KARAMARKO DODIJELIO UVJERENJA POLAZNICIMA PETE GENERACIJE POLITIČKE AKADEMIJE


Zagreb

17.06.2012.


ZAGREB, 17. LIPNJA – Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, prigodno je dodijelio uvjerenja o završenom programu Političke akademije petoj generaciji polaznika. Prigodna dodjela održala se u okviru obilježavanja 23. obljetnice osnutka HDZ-a u prostorima NK Jarun, a uvjerenja je primilo ukupno 37 polaznica i polaznika ovog programa cjeloživotnog obrazovanja.

Predsjednik Karamarko je u svom pozdravnom govoru naglasio važnost cjeloživotnog obrazovanja i pozvao mlade političare na aktivniji politički angažman kroz proaktivnost, nove ideje, argumente i komunikacijske vještine. Govoreći o vrijednostima HDZ-a, Tomislav Karamarko istaknuo je tri osnovne vrijednosti na kojima je stvorena suvremena hrvatska država: Franjo Tuđman, Domovinski rat i krv hrvatskih branitelja. Te vrijednosti trebamo poštovati i njima se rukovoditi, međutim u novo vrijeme trebamo aktivno raditi i progovarati o tome kako da građani Hrvatske bolje žive – završio je Karamarko.

Polaznike su pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj ZHDZ-a, u ime predavača mr. sc. Zdravko Kedžo i u ime slavljenika Ante Krpan.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.