2016. godina >>>  

10. GENERACIJA POLAZNIKA POLITIČKE AKADEMIJE ZHDZ-a ZAPOČELA S PREDAVANJIMA


Zagreb

03.09.2016.


ZAGREB, 3. rujna – Započela su predavanja polaznicima 10. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Ravnatelj ZHDZ-a, Srećko Prusina, pozdravio je polaznike i zaželio im uspješan početak akademske godine, istaknuvši važnost redovitog pohađanja nastave. Ujedno je naglasio: „Odlučili ste se za politiku i vaše ŽO smatraju da ste vi potencijali, da ste ambiciozni i da se isplati ulagati u vas. Stoga, na vama je da opravdate to povjerenje.
Vjerujem da će vam se trud isplatiti i da će te znanje i vrijednosti koje ćemo vam pokušati prenijeti znati primjeniti na dobrobit Hrvatske demokratske zajednice, Republike Hrvatske i vas osobno.
Samo marljivi, kreativni i časni ljudi mogu stvarati vrijednosti za opće dobro i zapamtite „DOBRO JE ČINITI DOBRO”.
Trudit ćemo se osim znanja i vještina unositi pozitivnu energiju, energiju uspjeha i zajedništva..“
Srećko Prusina i ovom se prilikom zahvalio međunarodnom partneru, Zakladi Konrad Adenauer i dr. Michaelu Langeu, direktoru ureda za Hrvatsku i Sloveniju koji ovaj program podržavaju gotovo od početka. Dr. Michael Lange je u svom govoru naglasio važnost postojanja Političke akademije koja je jedan od projekata koje Zaklada Konrad Adenauer i Zaklada hrvatskog državnog zavjeta provode u zajedničkoj suradnji dugi niz godina.
S nadam se da će svaki polaznik kroz Akademiju steći nova znanja i korisne alate te praksu koja će im uz nova poznanstva biti okosnica političke karijere zaželio im je uspješan boravak na Političkoj akademiji.
Do sada je Političku akademiju ZHDZ-a završilo 373 polaznica i polaznika. U 10. generaciju Političke akademije upisano je 47 polaznica i polaznika iz svih dijelova Hrvatske.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.