2016. godina >>>  

SUSRET ALUMNISTA PA HDZ BiH


Međugorje

Od 16.09. do 17.09.2016.


Politička akademija HDZ-a BiH, Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Hanns Seidel – ured u Zagrebu 16. i 17. rujna 2016. u Međugorju organizirale su prvo okupljanje alumnista Političke akademije HDZ-a BiH. Do sada je Političku akademiju HDZ-a BiH završilo pet generacija.

U Međugorju su se okupili alumnisti svih generacija Političke akademije HDZ-a BiH koji su na ovom susretu imali priliku slušati predavanja prof. dr. Pere Maldinija ''Što politika jest, a što nije'' i prof. dr. Zorana Tomića ''Javni govor- od argumentacije do manipulacije''.

Na samom početku okupljanja nazočnima su se obratili Lidija Bradara, ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH, Aleksandra Markić-Boban, ravnateljica Zaklade Hanns Seidel - ureda u Zagrebu i Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta koji su se s ponosom prisjetili samih početaka Političke akademije HDZ-a BiH. Ovom prilikom su istaknuli kako je Politička akademija HDZ-a BiH najbolja i najaktivnija politička akademija u Bosni i Hercegovini što i dokazuju aktivnosti i rezultati rada dvo semestralne nastave na kojoj predaju najbolji sveučilišni profesori i diplomati iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Alumnisti Političke akademije HDZ-a BiH danas su mladi ali i uspješni ljudi. Obnašaju odgovorne dužnosti u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, savjetnici su na svim razinama vlasti, kandidati su za načelnike, nositelji izbornih listi, kandidati za vijećnike a prije svega izgrađeni ljudi spremni za politički život i njegovu budućnost kroz HDZ BiH.

Po uzoru na Političku akademiju Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Politička akademija HDZ BiH kroz naredni period organizirati će i alumni klubove kako bi rad alumnista bio što intenzivniji, a rezultati toga rada doprinijeti će HDZ-u BiH, a samim time i široj životnoj zajednici.

 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.