2016. godina >>>  

Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, sastao se s g. Henning Sengerom, ravnatelj odjela Zaklade Hanns Seidel za Središnju, Istočnu i Jugoistočnu Europu, Kavkaz i Središnju Aziju


Zagreb

20.09.2016.


ZAGREB, 20. rujna – Delegacija njemačke političke Zaklade Hanns Seidel boravila je u posjeti Zakladi hrvatskog državnog zavjeta 20. rujna 2016.

Delegaciju su činili Henning Senger, ravnatelj odjela Zaklade Hanns Seidel za Središnju, Istočnu i Jugoistočnu Europu, Kavkaz i Središnju Aziju, dr. Klaus Fiesinger, regionalni direktor Zaklade Hanns Seidel za Jugoistočnu Europu i Aleksandra Markić, voditeljica Zaklade Hanns Seidel – ureda u Zagrebu.

Tijekom susreta ravnatelja dviju zaklada naglašena je obostrana spremnost za intenziviranje suradnje na postojećim i novim projektima kao i razmjena iskustava i mišljenja o različitim temama političkog obrazovanja.

Nakon sastanka s ravnateljem Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, njemačka delegacija susrela se u Središnjici HDZ-a s g. Davorom Ivom Stierom, političkim tajnikom HDZ-a. Na sastanku su razgovarali o političkoj situaciji u Hrvatskoj, mogućnostima suradnje te su ovom prilikom čestitali HDZ-u na postignutim rezultatima.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.