2011. godina >>>  

Seminar


Žene u politici i društvu - 9. dio


Ilok

Od 09.09. do 11.09.2011.


Deveti seminar u sklopu projekta "Žene u politici i društvu" Zaklade hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer i Zakladom Eduardo Frei održan je 9. - 11. rujna 2011. u Iloku. Neke od obrađivanih tema su institucije EU i europske integracije, Rad Europskog parlamenta, Rad Kluba zastupnika Europske pučke stranke u EU parlamentu, Javni nastup u elektroničkim medijima i uvjerljivo prezentiranje političkih sadržaja.

Nazočne je u ime organizatora pozdravio Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, a u ime domaćina Petar Čobanković, predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice i Miroslav Janić, gradonačelnik Iloka. Srdačni domaćin Josip Maletić, organizacijski tajnik ŽO HDZ-a pobrinuo se za sve organizacijske detalje.
U sklopu seminara sudionice su posjetile Vukovar te obišle Muzej vukovarske bolnice, Kameni križ na ušću Vuke u Dunav i Ovčaru. Pred Spomenikom žrtvama Domovinskog rata na mjestu masovne grobnice u Ovčari sudionice seminara na čelu s ravnateljem ZHDZ-a, Srećkom Prusinom zapalile su svijeću u spomen na sve stradale.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.