2011. godina >>>  

ZHDZ NA GLAVNOJ SKUPŠTINI CES-a


Bruxelles

13.10.2011.


U ime Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, na Glavnoj skupštini Centra za europske studije (CES), političke zaklade Europske pučke stranke, sudjelovao je Ivo Ivančić, stručni suradnik i voditelj Političke akademije ZHDZ-a.

Glavne skupštine CES-a održavaju se dva puta godišnje, a predsjedava im Wilfried Martens, predsjednik CES-a, ujedno i predsjednik EPP-a. Martens je u svom uvodnom govoru pohvalio rad CES-a i članica, jer je zabilježen rast aktivnosti na svim područjima rada ove krovne europske demokršćanske političke zaklade, dakle na području seminara i radionica te, istraživačke djelatnosti i većih javnih događaja.

Ivančić se na marginama Glavne skupštine susreo s Wilfriedom Martensom, dr. Hans-Gert Poetteringom, predsjednikom Zaklade Konrad Adenauer (Njemačka) i bivšim predsjednikom Europskog parlamenta, Susanne Luther, voditeljicom Ureda za međunarodne odnose Zaklade Hanns Seidel (Njemačka) i međunarodnom tajnicom bavarskog CSU-a i Evom Gustavsson, direktorom Zaklade Jarl Hjalmarson i međunarodnom tajnicom Moderaterne (Švedska).

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.