2010. godina >>>  

21. – 24. ožujka 2010. München i Wilbad Kreuth - studijsko putovanje za Političku akademiju Zaklade hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel


München

Od 21.03. do 24.03.2010.


Polaznici Političke akademije ZHDZ boravili su 21. – 24. ožujka 2010. u Münchenu, Erdingu i Wilbad Kreuthu u studijskom posjetu. Tom su prilikom posjetili središnjicu Kršćansko socijalne unije – CSU, kršćansko demokratske stranke u Bavarskoj i članice Europske pučke stranke, središnjicu Zaklade Hanns Seidel, centar za političko obrazovanje Zaklade-u Wildbad Kreuthu, Bavarsko ministarstvo zaštite okoliša i zdravstva, Konzulat Republike Hrvatske te Bavarski parlament.
Izaslanstvo je boravilo i u Gradu Erdingu gdje se susrelo s Maxom Gotzom, gradonačelnikom Grada Erdinga te je posjetilo strukovnu školu Dr. Herbert-Weinberger-Berufschule (škola za dualno obrazovanje).
Voditelj studijskog putovanja i ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Srećko Prusina iskoristio je prigodu za niz bilateralnih sastanaka i dogovora o budućim međunarodnoj suradnji na zajedničkim projektima. U sklopu svog govora zahvale domaćinu naglasio je dobru, prisnu i prijateljsku suradnju dviju zaklada te posebno zahvalio g. von Solemacheru, predstavniku Zaklade Hanns Seidel za Hrvatsku koji je na kraju svog posljednjeg mandata.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.