2010. godina >>>  

Zaklada hrvatskog državnog zavjeta sudjelovala na Glavnoj skupštini CES-a i na 2. po redu seminaru „ Suradnja i planiranje “


Bruxelles

Od 28.04. do 29.04.2010.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta sudjelovala na Glavnoj skupštini Centra za europske studije 28. travnja. Na skupštini su bili prisutni članovi izvršnog odbora, predstavnici svih zaklada članica, zasebni članovi i gosti. Predstavnik Zaklade državnog zavjeta bio je stručni suradnik Kristijan Sedak.
Dogovorena je daljnja suradnja svih zaklada članica, donesena su izvješća o tekućim aktivnostima i raspravljalo se o aktivnostima tijekom 2009. te o novim aplikacijama za članstvo.

28.- 29. travnja održan je seminar “Suradnja i planiranje“. Obrađivane su teme politika i internet, implementacija lisabonskog sporazuma- donosi li ona previše promjena, europske političke stranke kao organizacije koje provode kampanje: veća politizacija europskih parlamentarnih izbora. Donesen je sažetak CES-ovih aktivnosti i ciljeva u istraživanju, određeni su prioriteti u istraživačom radu zaklada članica i način na koji će se provoditi.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.