2010. godina >>>  

Žene u politici i društvu - 3. dio


Rovinj

Od 24.09. do 26.09.2010.


Treći seminar u sklopu projekta „Žene u politici i društvu“ Zaklade hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer i Zakladom Eduardo Frei održan je u Rovinju 24.-26.09.2010. Sudionice projekta „ Žene u politici i društvu“ boravile su na trećem u nizu seminara koji će se održati u sklopu projekta. Obrađivane su teme: sustav socijalnog osiguranja, protokol i bonton, presuazivna komunikacija te uvjerljivo prezentiranje političkih sadržaja.

Nazočne su pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Reinhard Wessel, direktor Zaklade Konrad Adenauer u Hrvatskoj. Ravnatelj Prusina je pritom izjavio: “Osobito mi je zadovoljstvo što smo se po treći puta okupili u ovolikom broju. Cilj nam je prenijeti vam konkretna znanja i vještine koje možete iskoristiti u političkom i društvenom angažmanu u svojim životnim sredinama. Smatram da je aktivna prisutnost žena u politici i društvu izrazito bitna, ponajviše zbog činjenice da žene karakterizira veća razina senzibilnosti i spremnosti za postizanje kompromisa”.

Direktor Zaklade Konrad Adenauer u Hrvatskoj, Reinhard Wessel nazočnima se obratio riječima: “Dragi prijatelji, ovaj seminar je još jedan dokaz o uspješnoj suradnji naših sestrinskih zaklada koje zajedno rade na promicanju ideje kršćanske demokracije. Projekt “Žene u politici i društvu” je važan korak dalje koji potvrđuje naš angažman u afirmaciji uloge žene u društveno-političkom životu, na što smo izrazito ponosni”.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.