2009. godina >>>  

Prusina primio direktora za JI Europu Zaklade Konrad Adenauer Woischnika


Zagreb

02.04.2009.


ZAGREB, 2. travnja – Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, primio je danas Jana Woischnika, direktora Zaklada Konrad Adenauer za Jugoistočnu Europu.

Prusina i Woischnik razgovarali su i razmijenili mišljenja i aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi te ulozi političkih zaklada u integracijskim procesima.

Obojica sugovornika izrazila su veliko zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom zaklada Hrvatskog državnog zavjeta i Konrad Adenauer i to poglavito od 2006. godine kada je ta suradnja dodatno intenzivirana.

U razgovorima o nadolazećoj suradnji, obojica sugovornika zaključila su da je potrebna još intenzivnija suradnja s posebnim naglaskom na Političku akademiju ZHDZ-a što Zaklada Konrad Adenauer pozdravlja kao jedan sustav cjeloživotnog obrazovanja političara.

Prigodom posjeta Jana Woischnika Zakladi hrvatskog državnog zavjeta Srećko Prusina je izjavio: Posjet gospodina Woischnika još je jedna potvrda tradicionalno bliskih i prijateljskih odnosa zaklada Konrad Adenauer i Hrvatskog državnog zavjeta. Zaklada Konrad Adenauer jedan je od naših najbitnijih mađunarodnih partnera s kojom u budućnosti planiramo dodatno proširiti suradnju – završio je Prusina.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.