2009. godina >>>  

Ljetna škola Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta


Božava

Od 11.06. do 14.06.2009.


BOŽAVA, Dugi Otok, 14. lipnja – Zaklada hrvatskog državnog zavjeta održala je već tradicionalnu Ljetnu školu Političke akademije od 11. do 14. lipnja u Božavi na Dugom otoku kod Zadra. Ljetna škola održana je u suradnji s međunarodnim partnerima, zakladama Konrad Adenauer, Hanns Seidel i Eduardo Frei i prisustvovalo joj je više od 60 polaznika druge generacije te alumniji prošlogodišnje prve generacije.

Polaznike su u svojim uvodnim govorima pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Reinhard Wessel, direktor Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku, Ivo Ivančić, voditelj Političke akademije ZHDZ-a i , Ante Jerolimov, potpredsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije.

Prigodom završetka Ljetne škole Srećko Prusina je izjavio:
«Ljetna škola bila je spoj studije slučaja i teoretskog okvira što se pokazalo optimalnim modelom učenja novih znanja i vještina iz područja suvremenog političkog menadžmenta. Tijekom čitave Ljetne škole polaznici su, pod mentorskim vodstvom, učili kroz simulaciju stvarnog projekta političkog menadžmenta koji je obuhvaćao izbornu kampanju, rad s medijima i zakonsku regulativu. Izvrstan predavači tim iz Hrvatske i inozemstva trenirao je polaznike ukazujući im na najnovije europske i svjetske trendove» – završio je Prusina.

Ljetnom školom ujedno je obilježen i kraj nastave drugoj generaciji polaznika koji su uspješno završili program Političkog menadžmenta a dobrodošlicu u Alumni klub Političke akademije ZHDZ-a zaželjela je Asja Bebić, predsjednica Alumni kluba PA ZHDZ-a.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.