2015. godina >>>  

Zimska škola Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta


Sljeme

Od 16.01. do 18.01.2015.


Proteklog vikenda završila je Zimska škola koja se održala na Sljemenu, a namjenjena je polaznicima Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

U svoje ime i u ime glavnog tajnika HDZ-a, Milijana Brkića nazočne je pozdravio Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Michael Lange, direktor Zaklade Konrad Adenauer. Zimskoj školi prisustvovali su i polaznici sestrinske Političke akademije Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.

Osma generacija polaznika Političke akademije tijekom trodnevne radionice imala je predavanja o suvremenim društvenim pitanjima te o radu s medijima. Sastavni dio programa bile su i radionice u kojima su polaznici upoznavali tehnike političke komunikacije, vježbe javnog nastupa te panel diskusije. Polaznici su ujedno uspješno izdali i 15. broj Akademičara čija je glavna urednica bila Ivana Široki. Predavači su prenosili polaznicima recentna znanja i vještine te su poticali diskusiju s polaznicima koja je bila nadopunjena primjerima iz prakse.

Zimska škola, kao i uostalom cijeli program Političke akademije, organiziran je u suradnji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i njemačke Zaklade Konrad Adenauer.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.