2009. godina >>>  

REKORDAN PORAST POLAZNIKA POLITIČKE AKADEMIJE ZHDZ-a


80 NOVIH POLAZNIKA PRIMLJENO U TREĆU GENERACIJU


Zagreb

31.08.2009.


ZAGREB, 31. kolovoza – 80 novih polaznika primljeno je u novu, treću generaciju Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, čime se bilježi rekordan porast broja polaznika od 60 posto.

Od početka svog rada u prosincu 2007. godine do danas, Politička akademija ZHDZ-a bilježi kontinuirani porast broja polaznika uz prosječnu godišnju stopu rasta od 50 posto. U prvu generaciju (2007/08.) upisano je bilo 37 polaznika, dok je u drugu generaciju (2008/09.) primljen novih 51 polaznik a u treću (2009/10.) upisano je rekordnih 80 novih polaznika.

Radi se o programu koji je pretežito usmjeren na usvajanje praktičnih i konkretnih znanja i vještine potrebnih u suvremenom političkom menadžmentu na svim razinama političkog upravljanja, od operativne, preko srednje taktičke razine pa sve do razina strategijskog upravljanja.

Vodstvo Zaklade hrvatskog državnog zavjeta kontinuirano radi prilagodbe nastavnog plana i programa, podižući time svake akademske godine razinu kvalitete kako nastavnog programa tako i predavačkog kadra.

Prigodom upisa nove generacija polaznika, Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, izjavio je: «Politička akademija, kao jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja na hrvatskom tržištu u kategoriji neformalnog učenja, ovime postaje prepoznatljiva robna marka ne samo u Hrvatskoj, već i na prostoru Europe, bilježeći iznimno veliki porast broja upisanih kandidata. S obzirom da se ne radi o formalnom visokom obrazovanju, vrlo je ohrabrujući trend da se govori o programu za kojim postoji snažna potražnja u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Ovo uvelike možemo zahvaliti našim vrsnim profesorima ali posebno alumnijima kojima su znanja i vještine stečene na Političkoj akademiji dodatno pomogli u razvoju njihovim poslovnih i političkih karijera» – završio je Prusina.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.