2009. godina >>>  

IVO IVANČIĆ NA GODIŠNJOJ SKUPŠTINI CENTRA ZA EUROPSKE STUDIJE U BRUXELLESU


Bruxelles

Od 28.09. do 29.09.2009.


BRUXELLES/ZAGREB, 28. i 29. rujna – Ivo Ivančić, voditelj Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, sudjelovao je na Godišnjoj skupštini Centra za europske studije (CES) u Bruxellesu, krovne političke zaklade Europske pučke stranke čiji je član ZHDZ od 2007. godine. U proteklih nekoliko godina Zaklada je ostvarila konkretnu i duboku suradnju s CES-om, organiziravši nekoliko zajedničkih događa od kojih su dva najistaknutija konferencija «Hrvatska i EU – Što donosi članstvo?» i Zimska škola Političke akademije ZHDZ-a.

Godišnja skupština potvrdila je, između ostaloga, da će tijekom 2010. godine sa ZHDZ-om produbiti i intenzivirati suradnju te je ZHDZ uvršten u godišnji proračun i plan aktivnosti što je potvrda međunarodnog ugleda koji ZHDZ uživa u Bruxellesu.

Boravak na Skupštini Ivančić je iskoristio i za bilateralne susrete na marginama. Između ostalih susreo se i s Wilfriedom Martensom, predsjednikom Europske pučke stranke, najsnažnije europske političke grupacije, ujedno i predsjednikom CES-a. Martens je Ivančiću ponovio svoju zadovoljstvo suradnjom sa Zakladom i prenio srdačne i prijateljske pozdrave ravnatelju Zaklade Srećku Prusini.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.