2009. godina >>>  

Studijsko putovanje u Nizozemsku za članove Alumni kluba Političke akademije ZHDZ


Den Haag

Od 09.11. do 15.11.2009.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta je u suradnji sa zakladama Eduardo Frei i Konrad Adenauer organizirala studijsko putovanje u Nizozemsku za članove Alumni kluba Političke akademije ZHDZ 9.-15. studenog 2009.

Kao gosti CDA, nizozemske kršćansko demokratske stranke, sestrinske stranke HDZ-a i članice Europske pučke stranke, sudionici su se susreli s Ineke Giezeman, potpredsjednicom CDA, Lambertom van Nistelrooijem, članom Europskog parlamenta, Sabine Uitslag, zastupnicom CDA u Drugom domu Nizozemskog parlamenta i Arnoudom Strijbisom, članom uprave Zaklade Eduardo Frei.

Sudionici su posjetili i Amsterdam, Utrecht, Leiden te se susreli s mnogim lokalnim političarima koji su iskazali poseban interes za rad i uspjeh Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i njene Političke akademije koja je u međunarodnim krugovima već poslala poseban brand političkog obrazovanja.

Na kraju se Kristijan Sedak, voditelj studijskog putovanja zahvalio domaćinu, Zakladi Eduardo Frei i stranci CDA na gostoprimstvu, ali i razmjeni iskustava po pitanju političkog obrazovanja i podršci Republici Hrvatskoj na putu prema Europskoj uniji.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.