2015. godina >>>  

„Umijeće i vještine treninga III: Jačanje profesionalizma u programima političkog treninga“


Bukurešt

Od 13.02. do 15.02.2015.


Međunarodni republikanski institut (IRI) i Institut za narodne studije (ISP) u suradnji sa Zakladom hrvatskog državnog zavjeta organizirali su u Bukureštu od 13. do 15. veljače 2015. seminar - trening trenera pod nazivom „Umijeće i vještine treninga III: Jačanje profesionalizma u programima političkog treninga“.
Pozdravne riječi sudionicima uputili su Jan Surotschak, ravnatelj Međunarodnog republikanskog instituta za Europu, Răzvan Orăşanu, izvršni direktor Instituta za narodne studije te Peter Učeň, voditelj europskog regionalnog programa pri Međunarodnom republikanskom institutu.
U dvodnevnim predavanjima i radionicama sudjelovali su predstavnici demokratskih stranaka, ujedno i treneri, iz Rumunjske, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovačke, Češke Republike, Mađarske, Bugarske, Albanije, Makedonije, Litvanije i Francuske.
Trening su vodili renomirani stručnjaci u području političkog treninga, Bálint Porcsalmi, trener i savjetnik iz Rumunjske te Olivier Ubeda, trener, CEO Ubeda and Partners iz Francuske.
Glavne teme koje su se obrađivale na treningu bile su vezane uz kvalitetno provođenje edukacije trenera i njihovu misiju kao i uz pitanja temelja i osmišljavanja produktivnog treninga. Cilj treninga sastojao se u pripremi sudionika da postanu još bolji stjecanjem dodatnih znanja vezano uz profesionalniju i aktivniju interakciju s auditorijem, naprednu upotrebu PowerPointa te premošćivanje tehničkih prepreka na treninzima. Zanimljive radionice i predavanja pružili su sudionicima nova znanja te mogućnost međusobne razmjene iskustava u treninzima i javnim nastupima.
U ime Zaklade hrvatskog državnog zavjeta na trening seminaru u Bukureštu bila je Nina Kušen Tomljanović.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.