2007. godina >>>  

POLITIČKA AKADEMIJA ZHDZ-a ZAPOČELA S PREDAVANJIMA


51 POLAZNIK 1. GENERACIJE OBRAZUJE SE IZ PODRUČJA MODERNOG POLITIČKOG MENADŽMENTA


Zagreb

01.12.2007.


ZAGREB, 1. prosinca – Politička akademija Zaklade hrvatskog državnog zavjeta započela je s izvođenjem nastave na programu „Politička analiza i komunikacija“. U prvoj generaciji nalazi se 51 polaznik što govori o velikom interesu članova HDZ-a za cjeloživotno političko obrazovanje. Polaznici Akademije dolaze iz svih krajeva Hrvatske te su nominirani od strane Županijskih odbora HDZ-a, a pored njih Akademiju pohađa i 10 članova Mladeži HDZ-a jer se posebna pažnja posvećuje upravo radu s mladima. Na I. semestru polaznici slušaju predavanja iz Odnosa s javnošću i medijima, Liderstva, Engleskog jezika i Javnog mnijenja. Predavači su renomirani stručnjaci s bogatim profesionalnim iskustvom. Pored samih predavanja, svaki polaznik utrošit će barem 10 sati učenja i rada na principu e-learning-a iz svakog predmeta. Cjelokupni nastavni proces usmjeren je na praktični rad koji se bazira na stvarnim slučajevima iz prakse („case-study“) te na usvajanje konkretnih znanja i specifičnih vještina potrebnih za moderan politički menadžment.

U svom uvodnom obraćanju, Ivo Ivančić, voditelj Političke akademije, zaželio je svim polaznicima i predavačima puno uspjeha u radu i izrazio svoje uvjerenje kako će već 1. generacija polaznika Akademije postaviti visoke kriterije izvrsnosti svima koji dolaze nakon njih.

Polaznicima se obratio i Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade HDZ-a koji je tom prigodom naglasio da Politička akademija Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, kroz svoje program cjeloživotnog obrazovanja iz područja suvremenog političkog menadžmenta, izravno unosi novu, dodanu vrijednost kako u Hrvatsku demokratsku zajednicu, tako i u cjelokupni hrvatski politički i društveni život, a sve u cilju podizanja ukupne razine dijaloga u društvenim kretanjima.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.