2017. godina >>>  

POLITIČKA AKADEMIJA PLUS (2. generacija) - 2. modul


Sljeme

Od 27.01. do 29.01.2017.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer održala je drugi modul druge generacije polaznika projekta Političke akademije PLUS na Sljemenu.

Nazočne su uvodno pozdravili i upoznali s programom seminara Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Michael Lange, direktor ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu.
 
Glavna tema svih predavanja bila je vezana za pitanja globalne sigurnosti i obrane.
Prvoga dana seminara prof.dr.sc. Mladen Puškarić sa Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, polaznicima je prenio znanja iz područja međunarodnih odnosa i međunarodne politike. Drugoga dana polaznike su pobliže upoznali s važnim i nadasve aktualnim temama iz područja međunarodne sigurnosti i obrane prof.dr.sc. Tihomir Cipek s Fakulteta političkih znanosti i dr.sc. Stjepan Šterc sa Prirodoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Bono Marjanović iz tvrtke MBOS savjetovanje a znanja iz političke analize i geopolitike polaznicima je približio prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila s Veleučilišta „VERN“.
Trećega dana seminara na temu međunarodne sigurnosti i obrane predavanja su održali doc. dr. sc. Davor Božinović, predstojnik ureda predsjednika Vlade RH te doc.dr.sc. Robert Kopal s Visokog učilišta Algebra.
 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.