2017. godina >>>  

Skup alumnista 2. generacije PA ZHDZ


Jankovac, Papuk

Od 17.02. do 19.02.2017.


Skup alumnista 2. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta započeo je 17. veljače 2017. sudjelovanjem na svečanoj proslavi 27. obljetnice Hrvatske demokratske zajednice Domu kulture u Općini Čačinci. Među mnogobrojnim uzvanicima na obljetnici u Čačincima bili su nazočni dopredsjednik Hrvatske demokratske zajednice, osobni izaslanik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar, dopredsjednik ŽO HDZ-a Sisačko-Moslavačke županije i zamjenik župana sisačko-moslavačkog Marin Piletić, ravnatelj Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta i osnivač Političke akademije, Srećko Prusina, gradonačelnik Grada Visa, Ivo Radica, saborska zastupnica, Ljubica Maksimčuk, načelnik općine Špišić Bukovica, Hrvoje Miler, načelnik općine Voćin, Predrag Filić te kandidat za župana Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović. Domaćin proslave obljetnice, načelnik Općine Čačinci, Mirko Mališ, u uvodnom govoru pozdravio je goste i zaželio im dobrodošlicu naglasivši s ponosom da su Čačinci jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem je HDZ na vlasti od osnutka općine do danas. Ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta također se obratio sudionicima proslave naglasivši da se u Virovitičko-podravsku županiju uvijek rado vraća jer ga za taj kraj vežu i prijateljski odnosi s alumnistima Političke akademije koji su uvijek bili njeni najaktivniji i najpozitivniji polaznici koji neprekidno unose pozitivnu energiju, energiju zajedništva, upravo takvu kakva je potrebna Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Dužnosnici/e Maksimčuk, Mališ, Mažar, Piletić i Filić, alumnisti su 2. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, dužnosnik Tolušić alumnist je 1. generacije a dužnosnici Miler i Andrović, alumnisti su 7. generacije.
Skup alumnista nastavljen je druženjem u Jankovcu na planini Papuk gdje su se alumnistima pridružile polaznice treće generacije projekta "Žene u politici i društvu". 
Sudionici skupa prisustvovali su edukativnom programu o prirodnim ljepotama i povijesti Jankovca vezano za urbanistička rješenja baruna Jankovića.
Skup alumnista u Jankovcu organizirala je Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji s alumnistima 2. generacije Političke akademije i to je izuzetna prilika da se alumnisti upoznaju i druže kako međusobno tako i sa sudionicima drugih projekata Zaklade hrvatskog državnog zavjeta poput projekta "Žene u politici i društvu" i "Politička akademija PLUS".

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.