2017. godina >>>  

Konferencija "Poticanje regionalnog (ekonomskog) razvoja", Slavonski Brod


Slavonski Brod

02.05.2017.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer organizirale su konferenciju pod nazivom "Poticanje regionalnog (ekonomskog) razvoja" u Slavonskom Brodu, 2. svibnja 2017.
Sudionicima konferencije uvodno se je obratio Danijel Marušić, župan Brodsko-posavske županije. Otto Bernhardt, bivši zastupnik u Njemačkom parlamentu (1998-2009) te član predsjedništva (uprave) Zaklade Konrad Adenauer nazočnima se je obratio s temom "Važnost podrške regionalnom razvoju - decentralizacijom do bržeg gospodarskog rasta" a Dragan Čarapina, vlasnik IMR Hamburg d.o.o. govorio je na temu "Važnost privatnih ulaganja u gospodarstvo - Interaktivna povezivanje malih i srednjih poduzeća s velikim poduzećima".
Na konferenciji je, također, govorila Gabrijela Žalac, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na temu "Lokalna uprava u utrci za EU fondove - osvrt na aktivne natječaje te natječaje u pripremi", Katarina Ivanković-Knežević, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava nazočnima je približila temu "Mjere aktivne politike zapošljavanja".
O temi "Lokalna uprava i državno poljoprivredno zemljište - osvrt na novu politiku financiranja poljoprivrednika" govorila je Lada Bogdan, ravnateljica Agencije za poljoprivredno zemljište.


      

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.