2017. godina >>>  

1. modul projekta "Menadžment lokalne uprave", Metković


Metković

15.09.2017.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim odborom Hrvatske demokratske zajednice Dubrovačko-neretvanske županije organizirali su 1. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" 15. i 16. rujna 2017. u Metkoviću.

U uvodnom izlaganju nazočne su pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Aleksandra Markić Boban, voditeljica ureda Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu te su prezentirali projekt Menadžment lokalne uprave i naglasili važnost obrazovanja dužnosnika na lokalnim razinama.

Tom prigodom u ime domaćina nazočnima se obratio Dalibor Milan, gradonačelnik Grada Metkovića i zahvalio vodstvu obiju zaklada što su odlučili da projekt Mendžment lokane uprave za Dubrovačko-neretvansku županiju započnu u Metkoviću.
Projekt je namijenjen članovima i lokalnim dužnosnicama iz redova Hrvatske demokratske zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.
Predavanje na temu "Značenje lokalne samouprave danas" u okviru 1. modula održala je mr.sc. Ivana Maletić, zastupnica u Europskom parlamentu te je tom prigodom prezentirala EU vodič za uspješan i održiv razvoj gradova i općina a predavanja na teme imidža grada i brendiranja te marketinga i novih medija održao je prof.dr.sc. Domagoj Bebić.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.