2017. godina >>>  

Dodjela diploma 6. generaciji i početak nastave 7. generacije polaznika Političke akademije HDZ Bosne i Hercegovine, Mostar


Mostar

14.10.2017.


U Domu Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine u Mostaru  održana je dodjela uvjerenja VI. generaciji polaznika Političke akademije Hrvatske demokratske zajednice Bosne Hercegovine. Na svečanosti dodjele diploma nazočnima se je uvodno obratila politička ravnateljica Političke akademije HDZ-a BiH Lidija Bradara, koja se osvrnula na dosadašnji rad i realizirane projekte te je zahvalila svima koji su prepoznali rad Političke akademije HDZ- a BiH i bili potpora u ostvarivanju izvrsnih rezultata.
Nazočne su pozdravili i čestitali uspješnim polaznicima VI. generacije te zaželjeli puno uspjeha VII. generaciji u pohađanju nastave Političke akademije Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i mr. sc. Aleksandra Markić Boban, ravnateljica Ureda u Zagrebu Zaklade Hanns Seidel.
Prusina je u pozdravnom govoru zahvalio Zakladi Hanns Seidel i njezinoj ravnateljici Aleksandri Markić Boban na potpori i suradnji na ovom i nizu drugih projekata na kojima surađuju i u Republici Hrvatskoj, a osim uspješnim polaznicima VI. generacije, Prusina je uputio iskrene čestitke sestrinskoj stranci, Hrvatskoj demokratskoj zajednici Bosne i Hercegovine na čelu s predsjednikom, prof. dr.sc. Čovićem, što je prepoznala važnost i ulogu suvremenog političkog obrazovanja jer „znanje doista sve pobjeđuje“.
Prof. dr. sc. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH u svom je govoru istakao važnost rada Političke akademije HDZ-a BiH te je čestitao uspješnim polaznicima kazavši kako su oni budućnost HDZ-a BiH.
 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.