2015. godina >>>  

STUDIJSKO PUTOVANJE U SKLOPU PROJEKTA MENADŽMENT LOKALNE UPRAVE U MÜNCHEN I WILBAD KREUTH


München, Wildbad Kreuth

Od 26.04. do 29.04.2015.


Polaznici Projekta Menadžment lokalne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta boravili su od 26. do 29. travnja 2015. na studijskom putovanju u Münchenu i Wilbad Kreuthu, u zajedničkoj organizaciji Zaklade Hanns Seidel i ZHDZ-a.

Polaznici su posjetili Wildbad Kreuth i sudjelovali na seminaru „Mogućnosti energetske tranzicije“.

Posjetili su i središnjicu Zaklade Hanns Seidel te su ondje razgovarali s Frank Gübnerom, voditeljem distrikta CSU München. Razgovarali su i s dr.sc. K. Fiesingerom, voditeljem odjela Srednja, Istočna i Jugoistočna Europa, Kavkaz u Središnja Azija u Zakladi Hanns Seidel. Posjetili su Generalni konzulat RH u Münchenu gdje su razgovarali s Generalnim konzulom Petrom Uzorincem. Na kraju dana su razgovarali i s gđom. Sälzle, iz Odbora za međunarodnu suradnju.

Polaznici projekta Menadžment lokalne uprave obišli su Ingolstadt i susreli su se s gospodinom Fosterom, predsjednikom Društva za unapređenje industije.

Svoj studijski posjet Bavarskoj polaznici Menadžmenta lokalne uprave završili su razgovorom s Andreas Lorenz, zastupnikom u Bavarskom parlamentu.

Polaznike su predvodili Aleksandra Markić Boban, voditeljica Ureda Zaklade Hanns Seidel za Hrvatsku i Kristijan Sedak iz Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.
Organizacijom putovanja studijskog tipa, Zaklada hrvatskog državnog zavjeta nastavlja s intenziviranjem međunarodne suradnje i produbljivanjem prijateljskih odnosa sa svojim inozemnim partnerima.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.