2019. godina >>>  

Studijsko putovanje Alumnista PA ZHDZ, Bruxelles


Bruxelles

Od 29.01. do 30.01.2019.


Na poziv hrvatske EPP/HDZ delegacije u posjet Europskom parlamentu u Bruxelles stigli su, u okviru Studijskog putovanja, alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. Glavni domaćin alumnistima bila je zastupnica Dubravka Šuica.

Tijekom boravka u Europskom parlamentu organizirano je i predavanje o europskim institucijama, pa su se alumnisti PA ZHDZ imali priliku pobliže upoznati s radom Europskog parlamenta, ali i drugim institucijama Europske unije.

Alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta susreli su se sa hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu Dubravkom Šuicom, Ivanom Maletić, Željanom Zovko i Ivicom Tolićem te su razgovarali o aktivnostima naših zastupnika u Bruxellesu i Strasbourgu te izazovima s kojima se EU suočava.

Nakon susreta sa hrvatskim zastupnicima u EU Parlamentu alumnisti Političke akademije nazočili su konferenciji pod nazivom "Fight & Win - How to confront cancer?" ("Bori se i pobijedi - kako se suprotstaviti karcinomu?"). Glavna organizatorica i moderatorica Konferencije bila je zastupnica Dubravka Šuica.

 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.