2019. godina >>>  

1. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" za Vukovarsko-srijemsku županiju, Vukovar


Vukovar

01.03.2019.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Hanns Seidel i Županijskim odborom Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko-srijemske županije organizirali su 1. modul projekta "Menadžment lokalne uprave" 01. ožujka 2018. u Vukovaru. Projekt je namijenjen članovima i lokalnim dužnosnicima iz redova Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

U uvodnom izlaganju nazočne su pozdravili Srećko Prusina, ravnatelj Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Aleksandra Markić Boban, voditeljica ureda Zaklade Hanns Seidel u Zagrebu te su prezentirali projekt Menadžment lokalne uprave i naglasili važnost obrazovanja dužnosnika na lokalnim razinama. Markić Boban uvodno je govorila o značenju lokalne samouprave u današnjici.

Tom prigodom u ime domaćina nazočnima se obratio Mario Banožić, tajnik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko-srijemske županije. Nazočne je također pozdravio Nikola Mažar, državni tajnik u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje, alumnist 2. generacije Političke akademije ZHDZ.

Temu prvog modula "Marketing i novi mediji" sudionicima seminara približio je doc. dr. sc. Domagoj Bebić s Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.
 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.