2019. godina >>>  

9. modul projekta "Politička akademija PLUS", Metković


Metković

Od 27.06. do 30.06.2019.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer održala je 9. modul projekta "Politička akademija PLUS", 27.-30. lipnja 2019. u Metkoviću.

Nazočne je uvodno pozdravio i upoznao sudionike s programom seminara Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Prvoga dana seminara u prijepodnevnom dijelu programa temu marketinga i novih medija polaznicima seminara približio je prof. dr. sc. Domagoj Bebić s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu. U poslijepodnevnom dijelu programa predavanje na temu „Ekonomija-upravljanje-etika“ održao je ministar državne imovine Republike Hrvatske, Goran Marić.

Drugoga dana seminara predavanja su održali Davor Stier, zastupnik u Hrvatskom saboru i dr. sc. Zdravko Kedžo sa Sveučilišta u Dubrovniku. Zastupnik Stier je svojim predavanjima sudionike pobliže upoznao s temom političke analize, strategije i kriznog upravljanja a dr. sc. Kedžo sudionicima je govorio o temi medija i politike.

Trećega dana seminara predavanja i radionicu na temu političke komunikacije (politički govori i nastupi, uvjerljivo prezentiranje političkih sadržaja te javnom nastupu u elektroničkim medijima) održali su prof. dr. sc. Ivana Tanta sa Sveučilišta 'VERN te dr. sc. Zdravko Kedžo sa Svučilišta u Dubrovniku.

Seminar je potakao veliki interes polaznika i njihovo aktivno uključivanje u rasprave na predavanjima tijekom trajanja seminara.


 

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.