2019. godina >>>  

Konferencija za župane, gradonačelnike i načelnike općina iz redova HDZ-a „Reformski potencijal – okviri za provedbu reformskih politika u Republici Hrvatskoj II", Tuheljske Toplice


Tuheljske Toplice

11.10.2019.


U Tuheljskim Toplicama, 11. listopada 2019. održana je konferencija za župane, gradonačelnike i načelnike općina iz redova Hrvatske demokratske zajednice pod nazivom „Reformski potencijal – okviri za provedbu reformskih politika u Republici Hrvatskoj II (ciljevi reforme sukladno nacionalnim i europskim strateškim prioritetima)” u organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Zaklade Konrad Adenauer. Skup je okupio brojne čelnike lokalne uprave, gradonačelnike i župane iz redova Hrvatske demokratske zajednice te eminentne goste, ministre i državne tajnike koji su sudjelovali u programu. Program je osmišljen da se u 4. zanimljiva panela obrađuju raznolika pitanja i problematika vezano za smjernice za financijsku omotnicu 2021—2027. na nivou Europske unije s osvrtom na Republiku Hrvatsku te vezano za financijski i pravni aspekt nerazvrstanih cesta i pravo puta. Glede pitanja reformi dva panela su obrađivala teme reforme I projekkata u vodno-komunalnom sektoru te razmatrala pitanja što donosi nova porezna reforma loklanoj samoupravi.

Sudionike su uvodno pozdravili i zaželjeli dobrodošlicu ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Srećko Prusina i voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku i Sloveniju, Holger Haibach.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.