2019. godina >>>  

Na današnji dan osnovana Politička akademija Zaklade hrvatskog državnog zavjeta


Zagreb

29.10.2019.


Na današnji dan, 29. listopada 2007. Zaklada hrvatskog državnog zavjeta osnovala je Političku akademiju, kao zaseban odjel unutar Zaklade koji će se baviti cjeloživotnim obrazovanjem iz područja političke analize i komunikacije u namjeri daljnjeg sustavnog obrazovanja stranačkog članstva.

Na Političkoj akademiji usvajaju se znanja i specifične vještine koje se ne mogu naučiti na formalnim visokoškolskim institucijama. Politička akademija Zaklade hrvatskog državnog zavjeta postala je centar izvrsnosti i kao takva je prepoznata kako u cijeloj Hrvatskoj tako i u Europi i svijetu.

Dvosemestralni program političkog menadžmenta Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta do sada je u 12 generacija završilo 506 polaznica i polaznika koji svoja znanja i vještine odmah primjenjuju u političkom i profesionalnom životu na dobrobit Hrvatske demokratske zajednice i Republike Hrvatske u cjelini. Politička akademija djeluje sa svojim radom već 13 godinu s ciljem cjeloživotnog obrazovanja članica i članova Hrvatske demokratske zajednice.