2019. godina >>>  

11. modul projekta "Politička akademija PLUS 2", Tuheljske Toplice


Tuheljske Toplice

Od 06.12. do 08.12.2019.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer održala je 11. modul projekta "Politička akademija PLUS", 06.-08. prosinca 2019. Tuheljskim Toplicama.

Polaznike projekta su uvodno pozdravili te upoznali s programom seminara Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Holger Haibach, voditelj Ureda Zaklade Konrad Adenauer u Zagrebu.

Drugoga dana seminara u jutarnjem dijelu programa predavanja su održali Dragutin Repinc, general pukovnik u miru i posebni savjetnik potpredsjednika Vlade i ministra obrane Republike Hrvatske i Bono Marjanović, MBOS savjetovanje. General pukovnik Repinc je svojim predavanjima sudionike pobliže upoznao s konceptom domovinske sigurnosti na temu Međunarodne sigurnosti i obrane a Marjanović je govorio o protokolu i sigurnosti u okviru teme Protokola i bontona. U poslijepodnevnom dijelu programa sudionicima projekta predavanje o Ekonomiji obrane održao je Josip Budimir, Franck d.d..

Trećega dana seminara predavanja i radionicu na temu političke komunikacije (politički govori i nastupi, uvjerljivo prezentiranje političkih sadržaja te javnom nastupu u elektroničkim medijima) održali su prof. dr. sc. Ivan Tanta sa Sveučilišta 'VERN, prof. Dunja Lakuš, trenerica komunikacijskih vještina te dr. sc. Zdravko Kedžo sa Svučilišta u Dubrovniku.

Seminar je potakao veliki interes polaznika i njihovo aktivno uključivanje u rasprave na predavanjima tijekom trajanja seminara.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.