2022. godina >>>  

Konferencija "Vrijednosti u politici i društvu", Zagreb


Zagreb

05.12.2022.


U organizaciji Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Zaklade Konrad Adenauer i Hrvatskog katoličkog sveučilišta održana je, već tradicionalna, Konferencija o vrijednostima u politici i društvu, 05. prosinca 2022. u Zagrebu
Nazočne je uvodno pozdravio i najavio program događanja ravnatelj zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Srećko Prusina.
Voditelj Ureda zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku i Sloveniju, Holger Haibach i rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Željko Tanjić, zahvalili su ravnatelju Prusini na ostvarenoj suradnji koja ima pozitivan kontinuitet, a nastavit će se i u daljnjem periodu i to još intenzivnije. Dokaz je to kvalitete suradnje i simbioza ZHDZ-a, HKS-a i KAS-a te njihovog utjecaja na razvoj političkog obrazovanja i civilnog društva u Hrvatskoj s posebnim naglaskom na mlade i njihov politički, ali i moralni i etički odgoj koji je u skladu s demokršćanskim vrijednostima koje zauzimaju posebno mjesto na ljestvici prioriteta političke edukacije koju ZHDZ nudi.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.