2023. godina >>>  

6. modul projekta “Žene u politici i društvu 5”, Ubli, Lastovo


Ubli, Lastovo

Od 24.08. do 27.08.2023.


Zaklada hrvatskog državnog zavjeta i Zaklada Konrac Adenauer održale su 6. modul 5. generacije polaznica projekta “Žene u politici i društvu”, 24.-27. kolovoza 2023. u Ubliju na otoku Lastovo.

Na početku seminara polaznicama su se prigodno obratili ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, Srećko Prusina i voditelj zagrebačkog Ureda Zaklade Konrad Adenauer za Hrvatsku Sloveniju. Holger Haibach. Ravnatelj Prusina upoznao je polaznice s programom seminara zaželjevši im dobrodošlicu.

Drugoga dana seminara predavanja su održali Ljiljana Drenjški Cvrtila, prof. na temu Enocionalna inteligencija u politici i prof.dr.sc. Vlatko Cvrtila na temu Vanjska i sigurnosna politika EU te problemi međunarodne sigurnosti - terorizam: uzroci, posljedice i politike, migracije

Trećega dana seminara prof. Drenjški Cvrtila održala je radionicu pod nazivom Vještine utjecaja. U poslijepodnevnim satima održana su predavanja i vježbe iz političke komunikacije a četvrtoga evaluacija i zaključna rasprava.

x

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.